Level : 50
Paylaşım: 6128 / 9575
64%
Güç:
0 / 4571
0%
Tecrübe: 207 / 267
77%
Tarih: Pzr 14 Ekm 2007 20:39 Mesaj konusu: Uğur Dündar Her Yerde
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ yook gidecem de yollarım yok
sabahı yok mu gecenin
yürüyemem ki düşerim
yok gücüm yok yok..
Tarih: Çar 17 Ekm 2007 16:55 Mesaj konusu: Uğur Dündar Her Yerde
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Kısa mesajda bile 160 karakter var,sende hiç yok.
Tarih: Çar 17 Ekm 2007 22:52 Mesaj konusu: Uğur Dündar Her Yerde
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ ne herkes ol ne de hiçkimse !!!
Level : 35
Paylaşım: 2613 / 3484
75%
Güç:
0 / 1663
0%
Tecrübe: 27 / 130
20%
Tarih: Çar 02 Nis 2008 16:34 Mesaj konusu: Uğur Dündar Her Yerde
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Tarih: Çar 02 Nis 2008 17:42 Mesaj konusu: Uğur Dündar Her Yerde
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ değişmez kaderim alın yazımsın ecel olsun bana senden başkası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız