| Yazar |
Mesaj |
AzraniillKeşifçi

Level : 4
|
Tarih: Pzr 24 Haz 2007 23:53 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
s_ocean Fanatik

Level : 32
|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 00:19 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
pıtırcan KıdemLi

Level : 50
|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 00:37 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
mischaFanatik

|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 00:53 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
NO_NAME Fanatik

Level : 28
|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 02:06 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
s_ocean Fanatik

|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 02:08 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
herbivore Keşifçi

Ruh Hali: 
Level : 5
|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 11:53 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
KayLa Işık Saçan

Level : 9
|
Tarih: Pts 25 Haz 2007 17:27 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Sevdin mi kendine göre? Benden birşey anladın mı?
Kızdın mı çekip gittim diye? Yoksa inanmadın mı?
Ben bütün kalbimle inanırırm
Ölüme yatsam aşka uyanırım...!
KOPMADAN ZİNCİRLERİ YAŞAMIN ŞAKADA KALDIRMAZ BUNALIMLARIM.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aychin Fanatik

Level : 33
|
Tarih: Sal 26 Haz 2007 10:38 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Ruhumun diğer tarafta oLduğuna inanmaya başLadım...
Kırık oLan parçaLarım var...
Tekrar birLeştirmek için fazLa keskin...
Önemsemek için fazLa küçük....
|
|
| Başa dön |
|
 |
LoRd_AsiL Administrator

Level : 36
|
Tarih: Sal 26 Haz 2007 16:51 Mesaj konusu: siznde sevglizin size hep yalan söyledimi? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa !
Gün gelip yüreğin beni de unutucaksa !
Senden yadigar bir resim kalacaksa !
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! . |
|
| Başa dön |
|
 |
|