Tarih: Per 24 Nis 2008 16:05 Mesaj konusu: Merhaba Gurbetten
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ taze biddi klmadı imza
Tarih: Per 24 Nis 2008 16:06 Mesaj konusu: Merhaba Gurbetten
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ #let s put a smile on that face ^
Tarih: Per 24 Nis 2008 18:29 Mesaj konusu: Merhaba Gurbetten
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa !
Gün gelip yüreğin beni de unutucaksa !
Senden yadigar bir resim kalacaksa !
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! .
Tarih: Per 24 Nis 2008 19:42 Mesaj konusu: Merhaba Gurbetten
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ #let s put a smile on that face ^
Level : 35
Paylaşım: 2647 / 3484
76%
Güç:
0 / 1663
0%
Tecrübe: 27 / 130
20%
Tarih: Cum 25 Nis 2008 20:03 Mesaj konusu: Merhaba Gurbetten
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız