AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Aşk & Edebiyat & Felsefe » HikayeLer » Hoşuma Giden Bir Hikaye

Cevap Gönder
 Hoşuma Giden Bir Hikaye
Yazar Mesaj
Y3TK3

Işık Saçan
Işık Saçan

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 10
Paylaşım: 2 / 230  
 1%
Güç:      110 / 110  
 100%
Tecrübe:  4 / 22  
 18%
ForumTarih: Pts 02 Nis 2007 21:15    Mesaj konusu: Hoşuma Giden Bir Hikaye Alıntıyla Cevap Gönder

Bu hikayeyi çok önceden arıyordum ve sonunda buldum çok sewdiğim bir hikaye okumanıza değecek....

Küçük bir kasabada annesiyle birlikte yasayan Murat adında genç bir çocuk varmış.Murat ,fazlasıyla içine kapanık , sessiz ve sakin bir delikanlıymış.tüm arkadaşlarının birer sevdiği varmış fakat Murat’ın çok içine kapanık ,duygularını ifade edemeyen bir kişiliği olduğu için Murat’ın bir kız arkadaşı bile yokmuş. Arkadaşları bu yüzden Murat’la dalga bile geçerlermiş ara sıra.

Bir gün genç çocuk yine elleri cebinde ,kafası öne eğik bir şekilde ilerlerken birden cdci de ki bir kız dikkatini çeker kız çok güzel ve masum görünüşte bir kızdır Murat durur ve kızla öylece birbirlerine baka kalırlar ve kız gözlerini ayırır ve müşterileriyle ilgilenmeye devam eder.Genç çocukta yoluna devam ederken kalbi çok hızlı şekilde çarpmaya başlar.
Herhalde aşk dedikleri bu olsa gerek diye düşünür.Genç çocuk yolda gördüğü her kızı o kıza benzetmeye ,gözlerini her kapattığında o kızı görmeye başlamıştır.Genç çocuk artık tamamen aşık olduğunu hissetmiş.Her gün cd dükkanına gidip bir cd paketletip alıyormuş ve cdci kızda gence gülümseyip gözlerinin içine içine bakıyormuş.Bu böyle haftalarca devam etmiş gencç çocuk artık kıza açılmanın zamanının geldiğini düşünüyormuş ama içinde bazı tereddütler varmış ya beni terslerse, ya benden hoşlanmayıp gülümsemeleri sadece müşterisi olduğum içinse ,diye düşünür.

Genç çocuk bir gün tüm cesaretini toplayıp yine cd alma bahanesiyle cd dükkanına gider cd ci kızdan bu sefer dükkanın en ücra köşesinde ki cd yi ister kız o cd yi getirirken oda yazar kasanın kenarına bir not iliştirir.Notta:" Senden çok hoşlanıyorum ve sana telefon numaramı bırakıyorum ararsan sevinirim aramazsan bir daha gelmeyeceğim"diye yazar.
Daha sonra çocuk günlerce telefon bekler fakat cd ci kız aramamıştır.

Aradan haftalar geçer ve cd ci kız dükkanı temizlerken Murat’ın bıraktığı o notu görür ve çok telaşlı bir şekilde numarayı çevirir.telefona gencin annesi çıkar.

Cdci kız :
-- Murat’la görüşebilirmiyim der.
Murat’ın annesi ağlamaklı bir sesle :
--oğlumu üç gün evvel trafik kazasında kaybettim der ve hıçkırıklara boğularak telefonu kapatır

Kız yavaşça başını öne eğer sessiz sessiz ağlamaya başlar.

Çocuğun annesi çocuğun odasına girer gardolabın kapısını açar onlarca paketli cd yere düşer annesi paketin birini açtığında
ee yakışıklı bana ne zaman çıkma teklif edeceksin
diye yazar............:
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
BanneD

BanLandı
BanLandı

Level : 43
Paylaşım: 2215 / 6154  
 36%
Güç:      0 / 2938  
 0%
Tecrübe:  78 / 195  
 40%
ForumTarih: Pts 02 Nis 2007 21:23    Mesaj konusu: Hoşuma Giden Bir Hikaye Alıntıyla Cevap Gönder

ben bunu biliodum murat geçio ama ben olmadıım muhakkak içine kapanık felan(=
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
mizahcı_lady

Fanatik
Fanatik

Tema: subSilver

Level : 35
Paylaşım: 1916 / 3484  
 55%
Güç:      0 / 1663  
 0%
Tecrübe:  27 / 130  
 20%
ForumTarih: Cum 28 Mar 2008 17:48    Mesaj konusu: Hoşuma Giden Bir Hikaye Alıntıyla Cevap Gönder

çok güzel duygulandım bee
daha öncedende okumuştum burda görmek hoşuma gitti saol paylaşım için
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM
sorunlu

BağımLı
BağımLı

Level : 16
Paylaşım: 100 / 556  
 18%
Güç:      172 / 265  
 64%
Tecrübe:  33 / 39  
 84%
ForumTarih: Pts 14 Tem 2008 21:15    Mesaj konusu: Hoşuma Giden Bir Hikaye Alıntıyla Cevap Gönder

vay bbee işte açlamassan böle olur seviosan çkinmiycen gitcen sölüen en azndan üsülmesssinn dimi ama çok üsücü yaa ühü
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Aşk & Edebiyat & Felsefe » HikayeLer » Hoşuma Giden Bir Hikaye Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Manowar joeye dedesinin anlattığı hikaye warriors prayer terjude Rock & MetaL 0 Çar 12 Kas 2008 17:27
Yeni mesaj yok biliyorum sana giden delimanyak ŞiirLer 3 Pzr 10 Şub 2008 12:44
Yeni mesaj yok giden gitmez(resimli) shh..!sessizlik Aşk & Edebiyat & Felsefe 5 Pts 25 Haz 2007 21:24
Yeni mesaj yok hikaye tamamlamaca melis Forum OyunLarı 91 Çar 20 Arl 2006 19:41
Yeni mesaj yok İbretLİK Bir Hikaye Ozzy HikayeLer 3 Pts 30 Ekm 2006 17:38

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top