| Yazar |
Mesaj |
fondotenYeni

Ruh Hali: 
Level : 1
|
Tarih: Çar 15 Ekm 2008 11:08 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
|
|
nette gezinirken gördüm oyunu. birçok flash oyunu tek oyunda birleştirmişler. araba oyunu, room escape, platform vs.
Oyunun belli bir kurgusu var. Sanırım oyun Bondun yeni filmi için yapılmış. ben room escape'te takıldım kaldım.
www.coca-colazero.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormrage TecrübeLi

Level : 23
|
Tarih: Çar 15 Ekm 2008 16:53 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
bitti sanırım..
nereden bu kanıya vardım..
cocuk kızı kurtardı, sonra sarıldılar vs vs (:
he bi de en önemlisi "SON" yazması olsa gerek.. (= _________________ Betrayer!? In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated.
Now, my blind eyes see what others can not...that sometimes the hand of fate must be forced!
Now go forth...unleash the tides of Doom...upon all those...who would oppose us. |
|
| Başa dön |
|
 |
fondotenYeni

Ruh Hali: 
|
Tarih: Per 16 Ekm 2008 11:37 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
BADE ne demek peki? |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormrage TecrübeLi

|
Tarih: Per 16 Ekm 2008 13:13 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
| fondoten demiş ki: |
|
BADE ne demek peki? |
cantanın sifresi ordan geliyor..
B - Alfabenin 2. harfi
A - 1
D - 5
E - 6
yani canta sifresi 2156 olacak..
hadi kolay gelsin  _________________ Betrayer!? In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated.
Now, my blind eyes see what others can not...that sometimes the hand of fate must be forced!
Now go forth...unleash the tides of Doom...upon all those...who would oppose us. |
|
| Başa dön |
|
 |
fondotenYeni

Ruh Hali: 
|
Tarih: Cum 17 Ekm 2008 09:45 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
yuh. bu kadar basit miydi yani:) yok yok, ben bitmişim. nerde eski günlerim. off offf.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormrage TecrübeLi

|
Tarih: Cum 17 Ekm 2008 23:48 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
=)
aklın bi yerde kalmıstır da ondan.. =) insanlık hali.. olur.. (: _________________ Betrayer!? In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated.
|
| Başa dön |
|
 |
alev1112Yeni

Ruh Hali: 
|
Tarih: Cum 31 Ekm 2008 17:47 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
vinçli yerde ne yapcam ne oljur söyleyin |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormrage TecrübeLi

|
Tarih: Cum 31 Ekm 2008 18:44 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
elindeki tası konteynıra atıcan kapısnın icinden.. tası ekrana sol tıklayıp basılı tutarak cek, atmayı ögrenirsin..
adamlar icine girince vinci uygun yere getirip konteynırı kaldırcan..
saga sola tusları filan esit mesafede ilerletmiyor.. bunu kullanarak ayarlıcaksın.. _________________ Betrayer!? In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated.
|
| Başa dön |
|
 |
hakan_demiral Keşifçi

Level : 2
|
Tarih: Cum 31 Ekm 2008 22:35 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
ARKADAŞLAR 2.BÖLÜMDE KASA ŞİFRESİ VERİRMİSİNİZ +REP  _________________ SAGOCUYUM |
|
| Başa dön |
|
 |
Stormrage TecrübeLi

|
Tarih: Cum 31 Ekm 2008 22:39 Mesaj konusu: hoplamalı zıplamalı KOD: Zero oyunu |
|
|
oynayalı baya oluyo da, sey bi kagıt vardı üzerinde 2 sayı dizisi var.. sonlarına gelcek olanları bul, 2 haneli cıkıyolar.. 4 haneli sifreyi olusturacak 2 tanesi..
kagıt odada olacak.. iyice arastır..
diziler hakkında yardım istersen, dizileri buraya yazman iyi olur cunku unuttum onları.. yalnız buradan soyle soyliyim sanki birisi 2 katının bisey fazlası ya da eksigi, öbürü de 3 katının bişeyler eksigiydi sanırım.. dene bi bak işte.. olmadı buraya yazarsın..
kolay gelsin.. _________________ Betrayer!? In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated.
|
| Başa dön |
|
 |
|