| Hiç Seni Seviyorum Derken Yalan Söylediniz Mi? |
| Evet böle bişi yaptım |
|
40% |
[ 8 ] |
| Hayır böyle bişi yapmam |
|
50% |
[ 10 ] |
| Kimseye Seni seviyorum demedim :P |
|
10% |
[ 2 ] |
|
| Toplam Oylar : 20 |
|
| Yazar |
Mesaj |
EvanEscEnce Isınan

Cinsiyet:  Şehir: cehennemin en uç ve bozkır görünümlü yerinden Ruh Hali: 
Level : 7
|
Tarih: Çar 27 Haz 2007 12:29 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

Level : 60
|
Tarih: Çar 04 Tem 2007 09:00 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu. |
|
| Başa dön |
|
 |
offline Isınan

Level : 6
|
Tarih: Çar 25 Tem 2007 20:25 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
redpapuçlar Fanatik

Ruh Hali: 
Level : 29
|
Tarih: Çar 25 Tem 2007 22:29 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Tek başına dolaşacaksın çorak toprakları ebediyen
Ruhunun soluk kefeni seni sıkıca sarmışken
Arama sonsuz yalnızlığını paylaşacak birisini
Artık yakalayamazsın sisin içinde dans eden gölgeleri |
|
| Başa dön |
|
 |
kucuk_seytan Fanatik

Level : 31
|
Tarih: Per 26 Tem 2007 20:46 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________
Sevgi Tutuklu bir kral esaretten bezmiş meğer
Aşk bir mülteci göçüp gider bilmez yer...
HisTrİoNiK...! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jumpda'fuckupBanLandı

Level : 15
|
Tarih: Pts 06 Ağu 2007 00:02 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
shh..!sessizlik Psikopat

Level : 42
|
Tarih: Pts 06 Ağu 2007 00:12 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
quaresma Işık Saçan

Level : 11
|
Tarih: Cmt 20 Ekm 2007 00:22 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ ne herkes ol ne de hiçkimse !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
punishmentIsınan

Level : 5
|
Tarih: Cmt 01 Mar 2008 02:56 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ PuNiSHMeNT!!! Ve NoRM TeQ GeÇeRüM |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

Level : 60
|
Tarih: Cmt 01 Mar 2008 03:20 Mesaj konusu: Hiç Seni Seviyorum derken yalan söylediniz mi?? |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu. |
|
| Başa dön |
|
 |
|