AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Aşk & Edebiyat & Felsefe » herkes gibi..

Cevap Gönder
 herkes gibi..
Yazar Mesaj
LadyMalfoy..

Işık Saçan
Işık Saçan

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 12
Paylaşım: 6 / 319  
 2%
Güç:      152 / 152  
 100%
Tecrübe:  12 / 27  
 44%
ForumTarih: Pzr 01 Tem 2007 20:47    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

Seni tanıdığım andan bu yana bir yangın yerine dönmüş yüreğimde çırpınıp duran heyecanı sana nasıl anlatmalı? Nasıl hissettirmeli sana? Bilmiyorum. Bunu başarabileceğimi de sanmıyorum. Ömrümde ilk defa bu kadar umutsuz, çaresiz hissediyorum kendimi. Sen de biliyorsun ki ben seni kaybettim. Bir tercih yapmalıydın ve yaptın. Sana söylemiştim tercihinin mutlaka birilerinin canını yakacağını. Ve o ben oldum. Artık sana uzaktan bakıyorum. Bakmak zorundayım.

Gidişinle aklım da senin peşinden sürüklenip gitti, yüreğim de. Ama dayanmalıyım buna. Senin için senden vazgeçmeliyim. Ve sen onunla birlikte olmalısın. Yanında birinin olduğu, ona bir şey söylediğin, onunla güldüğün düşüncesi varken aklımda içim yanmayacak mı, yüreğim kan ağlamayacak mı sanıyorsun? Elbette yanacak elbette ağlayacağım.

Ben senden yüzlerce kilometre uzakta seninle yaşıyorum, evine gittiğin yollarda seni bekliyorum her akşam, ardından yürüyorum. Ama sen beni fark etmiyorsun. Kendime kurduğum bu hayal dünyasında önünden geçtiğin evlere, gölgesinde yürüdüğün ağaçlara, her gün bindiğin otobüse bakıyorum. Senin gözünle bakıyorum. Sen yokken de o yollardan defalarca geçiyorum. Senin kokun, sinmiş havaya. Sanki seni soluyorum. Onca kalabalığın içinde, karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim. Bir ışık çarpıyor yüzüme, bir sıcaklık yürüyor göğsümde. Anlıyorum ki sen varsın. Sen ordasın. Sen gelmişsin. Bakmadan, başımı çevirip seni görmeden varlığının farkındayım. Ama sen bunların hiç birinin farkında bile değilsin. Elini tutamadan, göz göze gelemeden, saçını okşayamadan değil, bir rüyayı bir hayali bile paylaşamadan yaşadım her şeyi. Oysaki senin görmen için, onu sana göstermek için ömrümü bile verirdim ben.

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş oldu hep. Ve ben senin yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar gibi geceyi zor geçirdim. Sabahı bekledim ölüm denen o sonsuz çareyi bekler gibi. Gecelerim oldu. Yalnızdı, hastaydı, kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim. Yaşamak mümkün değildi artık, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içinde kaldım ama sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adının aşka karşılık alamamak olduğunu öğrendim sonra.

Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin şimdi sen. Ve ben yalnızlığınla baş başayım. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Senin yokluğunda günleri saydım, saatleri, dakikaları ve hatta saniyeleri. Gün oldu saymadım, sayamadım. Bana yüzyıllar geçmiş gibi geldi geçen her dakika. Her gidişinde gözlerinin buğusunu bıraktın bana. Şimdi her zamankinden daha çok özlüyorum seni. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlemin bir bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor. Bir yağmur gibi yağıyor üstüme. Damlalar yüreğime vuruyor. Ve seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor içimde. Gecenin karanlığında bir başınayım şimdi. Uykularım bölük pörçük. Bütün rüyalarımda sen varsın hep. Gözlerim kapanır kapanmaz gözlerin yaklaşıyor. Sonra bir rüzgâr alıp seni, benden uzaklara götürüyor. Geceler boyu sabahlayıp seni bekliyorum hep, Sen benim sevdiğim, bir tanem, gözbebeğimsin çünkü. Yüreğimden yalnızca senin için atıyor. Şiirler havalanıyor kuşlar gibi, şarkılar ağlıyor yokluğuna sonra. Ama sen bunları hiç bilmiyorsun. Hayatı sende buldum ben, ama o hayat yine senin gidişinle tükeniyor yandıkça tükenen mum gibi.

İşte bu yüzden artık herkes gibi olmalısın. Ben kendimi kandırmayalım her şeyden önce senin mutluluğun için. Yoksa ben bilmiyor muyum herkes gibi olamayacağını, herkes gibi olmanın senin canını acıtacağını? Uzun sözün kısası;

SEN İSTESEN DE; İSTESEM DE HERKES GİBİ OLAMAZSIN…
alıntıdır..
gelme artık neye yarar

düşün mü,konuş mu,sus mu,unut mu?
buradan insan mı çıkar tabut mu?
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
pıtırcan

KıdemLi
KıdemLi

Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781  
 64%
Güç:      0 / 5147  
 0%
Tecrübe:  204 / 291  
 70%
ForumTarih: Pzr 01 Tem 2007 20:50    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

cok güzel bi yazı saol kuzu..
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Başa dön
ESO

Fanatik
Fanatik

Level : 32
Paylaşım: 550 / 2753  
 20%
Güç:      523 / 1314  
 39%
Tecrübe:  110 / 111  
 99%
ForumTarih: Pzr 01 Tem 2007 22:22    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

cok guzel yazı gercekten eLLerine sagLık...

Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM
mizahcı_lady

Fanatik
Fanatik

Tema: subSilver

Level : 35
Paylaşım: 1916 / 3484  
 55%
Güç:      0 / 1663  
 0%
Tecrübe:  27 / 130  
 20%
ForumTarih: Sal 11 Mar 2008 19:37    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

müthiş
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Başa dön
cu-62

Psikopat
Psikopat

Tema: subSilver

Level : 39
Paylaşım: 3600 / 4676  
 77%
Güç:      0 / 2232  
 0%
Tecrübe:  34 / 160  
 21%
ForumTarih: Cum 14 Mar 2008 21:06    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

üstteki arkıma katılıyorum harika:):):):)
sheyda

Işık Saçan
Işık Saçan

Level : 9
Paylaşım: 9 / 193  
 5%
Güç:      92 / 92  
 100%
Tecrübe:  16 / 20  
 80%
ForumTarih: Çar 25 Haz 2008 14:35    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

çok harikaydı tşkler..

Bana Senden Ne Köy Olur
Ne De Kasaba

...
Başa dön
killa_bee

Isınan
Isınan

Level : 6
Paylaşım: 2 / 104  
 2%
Güç:      49 / 49  
 100%
Tecrübe:  5 / 14  
 35%
ForumTarih: Çar 25 Haz 2008 19:20    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

duygusal.
Your hands can't hit what your eyes can't see
Başa dön
simge

Psikopat
Psikopat

Level : 41
Paylaşım: 2150 / 5376  
 40%
Güç:      0 / 2567  
 0%
Tecrübe:  159 / 177  
 89%
ForumTarih: Per 26 Haz 2008 09:05    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

güsel teşk.ellerine sağlık

Bu kapı gidene bidaha açılmaz,kapattım o defteri bidaha yazılmaz.Kıymetimi bilen bilir bilmeyenle işim olmaz...

мαωιş.
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder MSNM
sorunlu

BağımLı
BağımLı

Level : 16
Paylaşım: 100 / 556  
 18%
Güç:      172 / 265  
 64%
Tecrübe:  33 / 39  
 84%
ForumTarih: Cum 01 Ağu 2008 21:07    Mesaj konusu: herkes gibi.. Alıntıyla Cevap Gönder

çok gzl ellerne saglık :(
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Aşk & Edebiyat & Felsefe » herkes gibi.. Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Dünyanın en lüks restaurantı..Rüya Gibi..! ecee ResimLer & WaLLpaperLer 3 Per 03 Tem 2008 20:19
Yeni mesaj yok Sagopa Kajmer & Kolera - İkimizi Anlatan Birşey - Herkes bgracr Rap 2 Per 18 Ekm 2007 14:26
Yeni mesaj yok yokluğun buz gibi shh..!sessizlik Aşk & Edebiyat & Felsefe 4 Pts 25 Haz 2007 20:14

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top