AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » FutboL » Haydi Kayserim! Neden olmasın

Cevap Gönder
 Haydi Kayserim! Neden olmasın
Yazar Mesaj
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 27
Paylaşım: 197 / 1795  
 11%
Güç:      857 / 857  
 100%
Tecrübe:  61 / 83  
 73%
ForumTarih: Per 02 Ekm 2008 01:25    Mesaj konusu: Haydi Kayserim! Neden olmasın Alıntıyla Cevap Gönder

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Kayserispor, 1. tur rövanş maçında deplasmanda Paris Saint Germain ile karşılaşacak.

Stat: Parc des Princes

Saat: 22.00

Hakem: Jonas Eriksson (İsveç)

KAYSERİSPOR'UN AVRUPA SERÜVENİ

Kayserispor tarihinde ilk kez iki sezon önce ligi 5. sırada bitirerek İntertoto Kupası ile Avrupa'da mücadele etme şansı buldu.

İntertoto Kupası'nda Macaristan'ın Sopron takımı ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kaldı, kendi sahasındaki ikinci maçı ise 1-0 kazanarak rakibini eledi.

İntertoto'daki ikinci sınavında Yunanistan'ın FC Larissa takımıyla deplasmanda karşılaşan Kayserispor, deplasmandaki ilk maçta rakibi ile golsüz berabere kaldı. Rövanş maçında ise rakibini 2-0'lık sonuçla yenen Kayserispor, adını UEFA Kupası'na yazdırdı.

Sarı kırmızılı ekip, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda, Arnavutluk'un Tiran takımı ile eşleşti. İlk maçını yine deplasmanda oynayan Kayserispor, 2-0'lık galibiyet avantajıyla evine döndü. Kendi saha ve seyircisi önünde bu avantajı iyi kullanan sarı kırmızılılar, rakibin tek golüne karşılık 3 gol kaydederek Avrupa arenasındaki yollarına devam ettiler.

Avrupa'da oynadığı ilk 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'a deplasmanda 3-2 yenildi. Kendi sahasındaki rövanş maçında 1-1 berabere kalan Kayserispor, bu sonuçla Avrupa arenasına veda etti.

Avrupa'da karşılaştığı 4 takımla da ilk maçını deplasmanda oynayan Kayserispor, 8 maçın 4'ünü kazandı, 3'ünden beraberlikle ayrıldı ve 1'inde yenildi. Kayserispor, 8 maçta kalesinde 8 gol görürken, rakiplerinin kalesini 14 kez havalandırdı.

Kayserisporumuza can-ı yürekten başarılar diliyorum. .
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
LoRd_AsiL

Administrator
Administrator

Level : 38
Paylaşım: 1131 / 4353  
 26%
Güç:      0 / 2078  
 0%
Tecrübe:  56 / 153  
 36%
ForumTarih: Cum 03 Ekm 2008 00:08    Mesaj konusu: Haydi Kayserim! Neden olmasın Alıntıyla Cevap Gönder

Yazık oldu Kayseri'ye. Elinden geleni yaptı ama olmadı. 0 - 0
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! .
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

Level : 27
Paylaşım: 197 / 1795  
 11%
Güç:      857 / 857  
 100%
Tecrübe:  61 / 83  
 73%
ForumTarih: Cum 03 Ekm 2008 04:21    Mesaj konusu: Haydi Kayserim! Neden olmasın Alıntıyla Cevap Gönder

Doğru. . .Ne yazıkki olmadı.Olsun Avrupa tecrübesi kazanıyor. . .İleriki senelerde daha başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum.

Canın sağolsun Kayserim. . .
Başa dön
Rapking

Co Administrator
Co Administrator

Tema: subSilver

Level : 38
Paylaşım: 1131 / 4353  
 26%
Güç:      0 / 2078  
 0%
Tecrübe:  77 / 153  
 50%
ForumTarih: Cmt 04 Ekm 2008 10:39    Mesaj konusu: Haydi Kayserim! Neden olmasın Alıntıyla Cevap Gönder

geçen senede atletico gelmişti bu sene psg hep hayvancıl rakipler çıkıo kayseriye
pıtırcan

KıdemLi
KıdemLi

Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781  
 64%
Güç:      0 / 5147  
 0%
Tecrübe:  204 / 291  
 70%
ForumTarih: Pzr 05 Ekm 2008 11:22    Mesaj konusu: Haydi Kayserim! Neden olmasın Alıntıyla Cevap Gönder

güzel memleketimin güzel insanı elbet ilerde daha başarılı olacaktır =)
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » FutboL » Haydi Kayserim! Neden olmasın Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Sizce siz neden Varsınız?Hiç düşündünüz mü? (KİTAP) amandagelo KüLtür & Sanat & Mekan 1 Pts 17 Kas 2008 15:32
Yeni mesaj yok Bir benim olsun başka kimsenin olmasın dedikleriniz? sheyda Sohbet 4 Pts 10 Kas 2008 23:52
Yeni mesaj yok kadının eli neden öpülür ?? terjude Komik YazıLar 3 Sal 07 Ekm 2008 17:56
Yeni mesaj yok Haydi Kütüphaneye REKLAM YAZARI ŞiirLer 0 Pts 04 Ağu 2008 10:32
Yeni mesaj yok neden alo diyoruz? tuğba_58 GeneL 2 Per 03 Tem 2008 20:24

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top