Tarih: Per 13 Kas 2008 19:05 Mesaj konusu: hayatınızda gördüğünüz en komik rüya ??
rüyalarım komik değil henüz. _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu.
[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,)
Cinsiyet: Yaş: 16 Şehir: mersine yakın ama halk bursaya bağlanmak istiyor Ruh Hali:
Level : 25
Paylaşım: 432 / 1490
29%
Güç:
0 / 711
0%
Tecrübe: 41 / 73
56%
Tarih: Pts 17 Kas 2008 19:57 Mesaj konusu: hayatınızda gördüğünüz en komik rüya ??
çizgi filmini yaptıım rüya
1.günki rüya:
rüyamda gözüme istanbul manzarası geliyo ve arkada türk sanat müziği pi şarkı.
sözleri şöyle:
-beni bıçakladınız
-lütfen kan sıçratmayınız
-üstümden atlayınız
--o günden sonraki gün gördüğüm rüya:
okulun ordaki durakta bekliyorum
iki adet topluluk medeni bi şekilde karşılaşıp tokalaşıyorlar.bunlar istanbul beyefendileri ve hanımefendileri
adamlardan bi tanesi bana dik dik bakıyo ve "sen bu kadını tanıyo musun" diyo bana bi teyzeyi gösterek
hayır diyorum
o da "bu kadın tsm sanatçısı GÜLNİ" diyor ve "gülni"ye gönerek
"ya bak görüyo musun şimdiki gençler tarkan falan dinliyolar" diyor.
gülni de "2pac da,2pac zaten ayrı manyak kayışları germiş" diyor
son cümleyi ben anlamadım anlayan varsa söylesin gülni'nin ne demek istediğini
bi de sinema tarzı bi rüyam var.ama rüyayı bildiğin profesyonel kamera merceğiyle görmüştüm.van dam ve brus li vardı _________________
Tarih: Cum 19 Arl 2008 15:43 Mesaj konusu: hayatınızda gördüğünüz en komik rüya ??
hiç komik rüya gördüğümü hatırlamıyorum... _________________ __________
_____
Hayat çatlak bardaktaki suya benzer. İçsende bitecek içmesende. Yaşadığın hayattan tat(helal ölçülerde) almaya bak. Çünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda...
___
Şimdi beraber bakalım içemediğimiz için boşa akan çatlak bardaktaki suya...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız