AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Komik YazıLar » güzin abLaya mektup...

Cevap Gönder
 güzin abLaya mektup...
Yazar Mesaj
sıpa

Moderator
Moderator

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 34
Paylaşım: 1871 / 3226  
 58%
Güç:      0 / 1540  
 0%
Tecrübe:  93 / 124  
 75%
ForumTarih: Per 20 Kas 2008 10:33    Mesaj konusu: güzin abLaya mektup... Alıntıyla Cevap Gönder

17 yaşındaki genç bir kızın Güzin Abla'ya gönderdiği soru...

Sevgili Güzin abla,ben 17 yaşında bir kızım.İnternette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim.Onu çok seviyorum.O da beni seviyormuş.Bana seni ailemle tanıştıracağım dedi.Buna çok sevindim.Beni evlerine davet etii ailesiyle tanıştırmak için.Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu.Birazdan gelirler dedi bana.Onları beklerken birer kola içelim dedi.Ben de olur dedim.Odasına geçtik, kolaları içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı.Güzin abla sizce arakadaşımın hastalığı ne? (Rumuz: *********)

Güzin Ablanın cevabı:

-Kızım annen seni Kadir Gecesi doğurmuş ....................
sustum </3
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Stormrage

TecrübeLi
TecrübeLi

Level : 23
Paylaşım: 918 / 1225  
 75%
Güç:      0 / 585  
 0%
Tecrübe:  21 / 65  
 32%
ForumTarih: Per 20 Kas 2008 16:12    Mesaj konusu: güzin abLaya mektup... Alıntıyla Cevap Gönder

cevap iyiymiş :D

tesekkurler sıpa..
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
sheker_kız

Işık Saçan
Işık Saçan

Level : 10
Paylaşım: 11 / 230  
 5%
Güç:      110 / 110  
 100%
Tecrübe:  15 / 22  
 68%
ForumTarih: Sal 09 Arl 2008 21:58    Mesaj konusu: güzin abLaya mektup... Alıntıyla Cevap Gönder

süperSiNn :D
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Komik YazıLar » güzin abLaya mektup... Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok bilimsel güzin abla shh..!sessizlik Komik YazıLar 0 Per 14 Haz 2007 16:12
Yeni mesaj yok ulan ne dertli forumuz anlatın bee [güzin abla topic] BanneD Sohbet 28 Çar 16 May 2007 05:03
Yeni mesaj yok baboya mektup adanus Komik YazıLar 0 Cum 06 Nis 2007 16:45
Yeni mesaj yok Babaya Sigarayı Bıraktıran Mektup.. ESO GünceL KonuLar 11 Cum 26 Oca 2007 15:22
Yeni mesaj yok ilhami abiden mektup:=))) tubim86 Komik AnimasyonLar 4 Sal 19 Arl 2006 18:51

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top