Tarih: Çar 15 Ağu 2007 17:09 Mesaj konusu: gomiq gomiq gomiq varsa eğer üsgünüm
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür!!
Tarih: Çar 15 Ağu 2007 18:29 Mesaj konusu: gomiq gomiq gomiq varsa eğer üsgünüm
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Y así pasan los días Y yo, desesperando.
Level : 35
Paylaşım: 2647 / 3484
76%
Güç:
0 / 1663
0%
Tecrübe: 27 / 130
20%
Tarih: Çar 02 Nis 2008 15:08 Mesaj konusu: gomiq gomiq gomiq varsa eğer üsgünüm
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Tarih: Pts 05 May 2008 17:46 Mesaj konusu: gomiq gomiq gomiq varsa eğer üsgünüm
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ taze biddi klmadı imza
Tarih: Per 22 May 2008 09:05 Mesaj konusu: gomiq gomiq gomiq varsa eğer üsgünüm
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ taNRı diiLim ama TaPanLaRrR Warr..!
cahiL diiLim ama sewmeyi biLmeyiŞLerim war..
meGaLoMan diiLim ama BÜYÜLEYİCİ 1 benn warr..
aRsiSt hi?? diiLim ama ''MUHTESEM oLMAK'' kanımda war... ^^
Tarih: Pzr 06 Tem 2008 18:00 Mesaj konusu: gomiq gomiq gomiq varsa eğer üsgünüm
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ cHeesy PooFs.. О, Господи! Они убили Кенни! Сволочи!
Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir Sayfa: 1, 2Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız