| Yazar |
Mesaj |
LoRd_AsiL Administrator

Level : 38
|
Tarih: Per 11 Eyl 2008 14:07 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
|
|
o'nunla gecirilen son gunun uzerinden neredeyse yil gecmistir. her saniyesinde o'nun adini sayikladigin 365 gun... bir gece uzanirsin yatagina. ister istemez o gelir aklina yine. bi sigara yakar dusunursun, beklersin gitsin diye. derken uyku gelir onun yerine. tamam dersin, kurtuldum. gozlerini kapatirsin hafifce. ama uykunda bile o, gelir, seni bulur. gecelerce surecek ruyalar baslar boylece. uykuya her dalisinda, bikmadan, usanmadan ayni ruyayi gorursun. ve her ruyanin sabahinda gozun yasli uyanirsin. o zaman ogrenirsin uykuda aglamanin nasil bir sey oldugunu. yavasca dogrulur, gozlerini siler ve bir sigara yakarsin. ardindan agiz dolusu bir kufur ve gune merhaba!
iste boyle bir seydir eski sevgiliyi surekli ruyada gormek. _________________ Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa !
Gün gelip yüreğin beni de unutucaksa !
Senden yadigar bir resim kalacaksa !
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! . |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

Level : 61
|
Tarih: Per 11 Eyl 2008 14:26 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
günü eski sevgiliyi düşünerek geçirmeye sebep olur.
hatta bir merhaba mesajı bile atılabilitesi yüksektir. _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu.
[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,) |
|
| Başa dön |
|
 |
pıtırcan KıdemLi

Cinsiyet:  Şehir: boşver gittiğim yer daha önemli... Ruh Hali: 
Level : 52
|
Tarih: Çar 17 Eyl 2008 19:45 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
sevgilin olmayınca eskisini de yenisini de ruyanda görmek zorunda kalmazsın  _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
koşalım birlikte yarınlara.anlat bana sevmeyi anlat,
elimden tut götür beni;gelecek güzel,mutlu günlere.
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Rapking Co Administrator

Level : 38
|
Tarih: Pzr 21 Eyl 2008 01:09 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
bknz.-->rüyanda görsen inanma
bknz-->derdi çekene aşkı bilene sor  _________________ Kölem olanın Kölesiyim...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sekzek BağımLı

Level : 15
|
Tarih: Çar 24 Eyl 2008 21:23 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
uyumadan önce onu düşünmekle başlar _________________ Every second is like a minute every minute's like a day when you're far away.. |
|
| Başa dön |
|
 |
shh..!sessizlik Psikopat

Level : 44
|
Tarih: Cum 26 Arl 2008 13:23 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
bi yanın açıkta kalmıştır.. _________________ Ellerini tutamam benim ellerim soğuk! Ve sana şarkılar söyleyemem artık,sesim boğuk... |
|
| Başa dön |
|
 |
sıpa Moderator

Level : 34
|
Tarih: Cum 02 Oca 2009 11:48 Mesaj konusu: eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek |
|
|
kabus... _________________
cevresiné sahté qüLücükLer dağıtan...
aSLında içi paramparça
qözLeri kanLı ve çöpe atıLmayı ßekLeyen bir oyuncaım $imdi....
 </3 |
|
| Başa dön |
|
 |
|