| Yazar |
Mesaj |
eren5406 Keşifçi

Level : 2
|
Tarih: Cum 14 Kas 2008 16:18 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
|
|
Evet arkadaşlar
Benim en büyük korkum eski sevgilimin geri gelmesi
Çünki onun için hayatımın şeklini akışını düzenimi her şeyimi değiştirdim
Bana söz ayrılık yok dedikce ben ondan uzaklaştım ve ayrıldım istemiyorum onu fakat içime nasıl işlemişse onsuz da yapamıyorum nasıl kurtulacam ben bu korkudan sıkıntıdan
Bana canım dediği zaman canımı alıyor
Sesini duyduğum zaman tüylerim dikem diken oluyor
Ama artık istemiyorum diyor dilim dediği ile kalıyor içim sızlıyor ağlıyorum kimi zaman aklıma geldikçe
Onun yanında olmak için hayatımı sildim diyorum ya ailemi gözüm görmedi onları sildim farketmeden işimi her şeyimi kaybettim onunla huzurlu olmak için ama o sadece yapmacık hareketleriyle yaklaştı bana veya bana öyle geldi
Hep önüme engeller çıkardı ölümden bile korkum yok kurtuluş geliyor bana fakat ondan çok korkuyorum tam kendime geldim derken hayatıma giriyor kendime engel olamıyorum
Yani yine hayatımı düzene soktum derken yine hayatıma girecek diye o kadar korkuyorum ki
BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM HAYATIMAMI SON VEREYİM..................! _________________ White_Wolf54 |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

Level : 61
|
Tarih: Cum 14 Kas 2008 17:13 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
basit yollar sana yakışıcaksa hayatına son verebilirsin tabi.ama tercihin bu yönde olmasın sana tavsiyem.
ayrıca eski sevgilini niye istemiyorsun ki? onu de bakem önce. _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu.
[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,) |
|
| Başa dön |
|
 |
eren5406 Keşifçi

|
Tarih: Pzr 16 Kas 2008 11:15 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
Hayatıma her girişinde Sagolsun Düzenimin içine ediyor
Tam bütün işleri yoluna koyacam dediğim zaman geliyor ve bütün işler çığrından çıkıyor
Bir de ters bi durum var ona çık git desem bile 15 gün geçmiyor yanıma gelince akan sular duruyor kurtulamıyorum ben bundan offf offfffff ne yapacam hiç bilmiyorum _________________ White_Wolf54 |
|
| Başa dön |
|
 |
eren5406 Keşifçi

|
Tarih: Pzr 16 Kas 2008 11:16 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
Tam bütün işleri yoluna koyacam dediğim zaman geliyor ve bütün işler çığrından çıkıyor
Bir de ters bi durum var ona çık git desem bile 15 gün geçmiyor yanıma gelince akan sular duruyor kurtulamıyorum ben bundan offf offfffff ne yapacam hiç bilmiyorum _________________ White_Wolf54 |
|
| Başa dön |
|
 |
pıtırcan KıdemLi

Cinsiyet:  Şehir: boşver gittiğim yer daha önemli... Ruh Hali: 
Level : 52
|
Tarih: Pzr 16 Kas 2008 12:51 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
önce zayıflıktan kurtlman gerek bence istemedğn biri her geldiinde kabul ediyosan buşeklde hayatının içine ediyosan yapman gereken daha saglam bi duruşa sahp olmak. madem ki istemiyosun tamamen kopar baglantını 2 aglarsın 3 zırlarsın 1 ay 3 ay 1 sene bi süre sonra onsuz bi hayatın oılur _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
koşalım birlikte yarınlara.anlat bana sevmeyi anlat,
elimden tut götür beni;gelecek güzel,mutlu günlere.
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

|
Tarih: Pzr 16 Kas 2008 15:18 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
| eren5406 demiş ki: |
Bir de ters bi durum var ona çık git desem bile 15 gün geçmiyor yanıma gelince akan sular duruyor kurtulamıyorum ben bundan offf offfffff ne yapacam hiç bilmiyorum |
senin hayatına olduğu gibi değil de düzenin içine ederek giriyorsa " ne sokuyorsun olum bu kızı hayatına" derim.
bi kere kendine hakim olmalı "hayır" demeyi bilmelisin.
sen onu sevmiyorsun zaten.bağlanmışsın öyle bir durum da var.
bırak gitsin ..gitsin artık..götürsün herşeyleriiiiiiii leri leri. _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
|
| Başa dön |
|
 |
eren5406 Keşifçi

|
Tarih: Pts 17 Kas 2008 16:07 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
Artık tamamıyla hayatımdan çıkarmam lazım doğru söylüyorsunuz
Telefon numarama kadar degiştirecem ki bir daha bana ulaşmasın ulaşamasın evimi bile degiştirecem işimin içine etti sagolsun zati bulamasın beni bende kendimi tutup onu hiç aramayıp izine peşine düşmemeye karar verdim inşallh başarılı olurum _________________ White_Wolf54 |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

|
Tarih: Pts 17 Kas 2008 16:54 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
kendine güven yeter gerisi boş. _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
|
| Başa dön |
|
 |
eren5406 Keşifçi

|
Tarih: Pts 17 Kas 2008 21:34 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
Sağol dostum.......! _________________ White_Wolf54 |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsıLMizaH FaN

|
Tarih: Pts 17 Kas 2008 21:42 Mesaj konusu: En Büyük Korku Benim Ki Olsa Gerek...! |
|
|
ne günler için burdayız eren yau sdsd _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
|
| Başa dön |
|
 |
|