| Yazar |
Mesaj |
hersey_insanlar_için TecrübeLi

Level : 24
|
Tarih: Çar 25 Nis 2007 19:00 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
|
|
herkesin çocukken yaptığı iğreçlikler olmuştur.malum zeka düşük bunları yazalım yazan arkadaşları yargılamayalım yaptıkları şeylerden dolayı...  _________________ sewemedim bn bugünü!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
BanneDBanLandı

Level : 43
|
Tarih: Çar 25 Nis 2007 20:26 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
ya ben çocukken çok iirenç bi çocuktum şimdide iirencim ama çocukken daa iirençtim(= mesela arkadaşımla cips alır sonra sokaın ortasına döker sonrada yerdik(= amma lezzetli oluodu hee gerçi katur kutur çakıl taşları gidiodu arada ama olsun(= sonra bi çocuk vardı bzim mahallede o da poq yerdi(= abartmıorum yerdi bayaa bayaa hiçbirimiz onun kadar irenç olamamışdır heralde =D |
|
| Başa dön |
|
 |
ESO Fanatik

Cinsiyet:  Yaş: 18 Şehir: 3.boYuT'tan geLioRuM,dıŞLaMaYıN ;D Ruh Hali: 
Level : 32
|
Tarih: Çar 25 Nis 2007 20:32 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
Kucukken doktora gitmeden once annem aç gidilmeyeceginden bana yumurta yedirmek istemis;neyse ben yumurtayı agzıma alıorm,nese doktora gidiorz fln ama bu arada yanılmıorsam 8 saat gibi bi sure gecmis aradan,doktor kontrol icin agzımı actırıor bide ne gorsunler kahvaltıda yedirilen yumurta hala agzımda yutmamısım.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BanneDBanLandı

|
Tarih: Çar 25 Nis 2007 20:33 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
ya ben bi keresinde halıya işemiştim (= |
|
| Başa dön |
|
 |
pıtırcan KıdemLi

Cinsiyet:  Şehir: boşver gittiğim yer daha önemli... Ruh Hali: 
Level : 52
|
Tarih: Per 26 Nis 2007 17:21 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
bende bıtkı caylarını koltuun arkasına dökerdim.sora dolaptakı sutten kutudan direk icerdim(ala yapıorum )bunu ben deilde abimler yapmıs ben 1 yasındaken fln altıma yapmısım onlarda hortumla yıkamıslar. _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
koşalım birlikte yarınlara.anlat bana sevmeyi anlat,
elimden tut götür beni;gelecek güzel,mutlu günlere.
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BanneDBanLandı

|
Tarih: Per 26 Nis 2007 17:58 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
bende hala dolaptaki kolayı kafaam dikerim (= |
|
| Başa dön |
|
 |
pıtırcan KıdemLi

|
Tarih: Per 26 Nis 2007 18:15 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
dondurma üstüne lahmacun yedim bi kere azırlıktaken _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
|
| Başa dön |
|
 |
zeynep17 Psikopat

Level : 46
|
Tarih: Per 26 Nis 2007 19:37 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
annem bana yemek yedirmeye çalışırdı ben de artık büyüdüm tek başıma yicem derdim yeter ki yiim die kabul ederdi sonra salondaki bi koltuun arkasına dökerdim hepsini annem de yediimi sanardı ta ki evi temizleyene kadar
herkes patates kızartmasını ketçap ya da mayoneze sürüp yerdi ben dondurmaya sürüp yerdim
bi sürü sakız alırdım şekeri bitince yutardım sonra yenisini açardım aynı işlemi ona da yapardım
pritt yerdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
pıtırcan KıdemLi

|
Tarih: Per 26 Nis 2007 20:03 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
gecen sene iftarda sunları ard arda yedim: burger dan menü,kola,ayran_lahmacun,cukulata,jelıbon,tofita,seker,ve daha minumum yicek atırlayamıorum =) _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
|
| Başa dön |
|
 |
a_cup_of_life Işık Saçan

Level : 10
|
Tarih: Sal 15 May 2007 21:26 Mesaj konusu: çocukken yaptığınız anlamsız iğrençlikler? |
|
|
_____________________ _________________ Sahipsiz Vatanın Batması Haktır
Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktır..!
En son a_cup_of_life tarafından Çar 16 May 2007 19:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|