sera BağımLı

Ruh Hali: 
Level : 20
|
Tarih: Cmt 24 Şub 2007 01:28 Mesaj konusu: Bulana ödül veren Akıllı Etiketler |
|
|
|
|
Mağazaların rafları yepyeni bir ürünle tanışmaya hazırlanıyor: Ebumerang Kayıp Eşya Servisi. Değerli eşyaların üzerine yapıştırılan "Bulana ödül!" ibareli, dayanıklı ve özel numaralı etiketler, kaybolan eşyaların sahiplerine geri dönmesine yardım edecek.
Havaalanları, duraklar ve alışveriş merkezlerinin kayıp eşya ofisleri binlerce kayıp eşyaya evsahipliği yapıyor. Kaybeden kişilere ulaşılamadığı için biriken eşyalar bir süre sonra, ihale ile satılıyor veya çöp haline geliyor. Herhangi bir değerli eşyayı bulan kişi, onu sahibine doğrudan ulaştırma eğilimi gösteriyor ancak bunun yolunu bulamıyor.
Servis tüm dünyada ve Türkiye'de oldukça basit bir mantıkla işliyor. Herhangi bir mağazadan alınan ve çok ekonomik fiyatlara sahip Ebumerang etiketleri, değerli eşyaların üzerine kolayca yapıştırılıyor. Her bir etiket farklı bir numaraya sahip ve kaydedildiği andan itibaren o eşyanın kimliği görevini üstleniyor. Kullanıcı www.ebumerang.com adresine girerek veya etiketlerin üzerindeki numarayı arayarak kayıt yaptırıyor. Her etiket ve eşya için ücretsiz aktivasyon anlamına gelen bu kayıt işlemi, eşya kaybolduğunda sahibine geri dönmesini sağlıyor.
Kayıp eşyayı bulan kişi, etiketin üzerindeki numarayı arayarak veya www.ebumerang.com adresine tıklayarak sisteme bilgi veriyor. Ebumerang, bulan kişinin adresinden eşyayı alıyor, ödülü veriyor ve kullanıcının adresine teslim ediyor. Ödül miktarı kaybeden kişinin isteğine göre artırılabiliyor.
İnsanlar Dürüsttür!
Bir eşya kaybolduğunda, sahibine geri dönme olasılığı %1in altında iken, Ebumerang bu olasılığı %75in üzerine çıkarıyor. Çünkü insanların çoğu buldukları eşyayı sahibine ulaştırma eğilimi taşıyorlar. Eşya bulan insanların en önemli sorunu, eşyanın sahibine ulaşamamak oluyor. Ebumerang Kayıp Eşya Servisi, eşyanın sahibine kısa sürede ve kişisel bilgileri korunarak dönüşünü sağlıyor. _________________ life is a game... |
|
pıtırcan KıdemLi

Cinsiyet:  Şehir: boşver gittiğim yer daha önemli... Ruh Hali: 
Level : 52
|
Tarih: Cmt 24 Şub 2007 11:54 Mesaj konusu: Bulana ödül veren Akıllı Etiketler |
|
|
bnc akıllıca bı fkır _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
koşalım birlikte yarınlara.anlat bana sevmeyi anlat,
elimden tut götür beni;gelecek güzel,mutlu günlere.
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle.. |
|