Tarih: Çar 19 Eyl 2007 00:44 Mesaj konusu: Bu soruların cevabını bilen var mı ? =)
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________
kkthnxbb
Tarih: Pzr 07 Ekm 2007 16:49 Mesaj konusu: Bu soruların cevabını bilen var mı ? =)
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ #let s put a smile on that face ^
Tarih: Çar 17 Ekm 2007 23:07 Mesaj konusu: Bu soruların cevabını bilen var mı ? =)
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ ne herkes ol ne de hiçkimse !!!
Level : 35
Paylaşım: 2613 / 3484
75%
Güç:
0 / 1663
0%
Tecrübe: 27 / 130
20%
Tarih: Cmt 19 Nis 2008 11:02 Mesaj konusu: Bu soruların cevabını bilen var mı ? =)
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Tarih: Cmt 24 May 2008 23:43 Mesaj konusu: Bu soruların cevabını bilen var mı ? =)
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!
Tarih: Per 19 Haz 2008 00:21 Mesaj konusu: Bu soruların cevabını bilen var mı ? =)
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz _________________ Kölem olanın Kölesiyim...İlgilenen yok benimle saçlarım ondan dağınık...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız