| Yazar |
Mesaj |
simge Psikopat

Level : 41
|
Tarih: Sal 21 Ağu 2007 21:58 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ gιтαяιѕт ѕιмgє...
Bu kapı gidene bidaha açılmaz,kapattım o defteri bidaha yazılmaz.Kıymetimi bilen bilir bilmeyenle işim olmaz...
мαωιş. |
|
| Başa dön |
|
 |
cu-62 Psikopat

Level : 39
|
Tarih: Pzr 16 Mar 2008 18:46 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ MaSaL P€r!s!~~~~~~~~~~
gidebildiğine inansaydım dönmeni beklerdim....... |
|
| Başa dön |
|
 |
mizahcı_lady Fanatik

Level : 35
|
Tarih: Cum 28 Mar 2008 18:52 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ bi süre böle dolaşcam |
|
| Başa dön |
|
 |
simge Psikopat

|
Tarih: Pts 21 Nis 2008 09:09 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ gιтαяιѕт ѕιмgє...
Bu kapı gidene bidaha açılmaz,kapattım o defteri bidaha yazılmaz.Kıymetimi bilen bilir bilmeyenle işim olmaz...
мαωιş. |
|
| Başa dön |
|
 |
gamzzzeYeni

Level : 1
|
Tarih: Sal 13 May 2008 19:20 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ BEN MEVLANA DEGİLİM ADAM OLAN GELSİN |
|
| Başa dön |
|
 |
sıpa BağımLı

Level : 14
|
Tarih: Cmt 17 May 2008 07:56 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ o şirinlerin taa aq ben iyi bir çocuğum ama hala göremiyorum :hıııh |
|
| Başa dön |
|
 |
simge Psikopat

|
Tarih: Çar 18 Haz 2008 07:30 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
мαωιş. |
|
| Başa dön |
|
 |
sorunluBağımLı

Ruh Hali: 
Level : 16
|
Tarih: Cmt 09 Ağu 2008 01:01 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ ya biR yOL buL,ya biR yoL aÇ, ya da yoLdan çekiL ! |
|
| Başa dön |
|
 |
simge Psikopat

|
Tarih: Sal 12 Ağu 2008 10:14 Mesaj konusu: bir bilgeye sormuşlar....... |
|
|
мαωιş. |
|
| Başa dön |
|
 |
|