| Yazar |
Mesaj |
LoRd_AsiL Administrator

Level : 36
|
Tarih: Çar 13 Arl 2006 22:18 Mesaj konusu: Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi |
|
|
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa !
Gün gelip yüreğin beni de unutucaksa !
Senden yadigar bir resim kalacaksa !
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! .
En son LoRd_AsiL tarafından Sal 27 Mar 2007 00:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
LoRd_AsiL Administrator

Level : 36
|
Tarih: Çar 13 Arl 2006 22:20 Mesaj konusu: Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa !
Gün gelip yüreğin beni de unutucaksa !
Senden yadigar bir resim kalacaksa !
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! . |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsaLet Perisi

Level : 59
|
Tarih: Çar 13 Arl 2006 23:53 Mesaj konusu: Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ # memento mori mk *
" Show no mercy " !
çip^ |
|
| Başa dön |
|
 |
VegaS_pot Işık Saçan

Level : 14
|
Tarih: Cmt 16 Arl 2006 02:06 Mesaj konusu: Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ ... ¥a poLu߀€L §'t€ß¥a
® ƒme??®... =/ |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyak AsaLet Perisi

Level : 59
|
Tarih: Çar 20 Arl 2006 23:42 Mesaj konusu: Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi |
|
|
Mesajları görebilmek için 10 saniye süren Üye Ol ma işlemini gerçekleştiriniz yada üye iseniz Oturum Aç ınız. İyi Eğlenceler Dileriz  _________________ # memento mori mk *
" Show no mercy " !
çip^ |
|
| Başa dön |
|
 |
|