delimanyak AsıLMizaH FaN

Level : 61
|
Tarih: Pts 17 Kas 2008 19:00 Mesaj konusu: Arda Turan hastaneye kaldırıldı. |
|
|
|
|
Büyükşehir Belediye maçının 2. yarısında fenalaşan Arda Turan, kalp ritminin bozulması üzerine apar topar hastaneye kaldırıldı..
Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, Arda Turan yürekleri ağızlara getirdi.
Arda maçın 78. dakikasında taç çizgisine geldi ve kendisinin değiştirilmesini işaret etti. 21 yaşındaki genç oyuncu daha sonra kendini yere bıraktı ve kalbini tutmaya başladı.
Kalp ritminin arttığı belirtilen Arda'ya doktorlar hemen müdehale etti ve yıldız oyuncu kontrol için hastaneye kaldırıldı.
Galatasaraylı Sabri maç sonunda Arda'nın hastaneye yattığını ve durumunun iyi olduğunu söyleyerek herkesi rahatlatan isim oldu.
Skibbe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada Arda'nın son hakkında şunları söyledi:
"Arda bir kaç gündür kendisini pek iyi hissetmiyordu ama şu an detay olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bugün diğer oyuncularımız gibi çok koştu ve mücadele etti, bunun da bir etkisi olabilir. Arda'nın çok ciddi bir durumu yok, Arda bir çok maç oynadı buna bağlı bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum"
Arda'ya ziyaretçi akını
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş ile Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür, kalp ritmindeki düzensizlik nedeniyle hastaneye kaldırılan Arda Turan'ı ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan TFF eski başkanı Haluk Ulusoy, Arda Turan'ın durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Arda, bizi çok korkuttu, kendisiyle görüştüm. Durumu gayet iyi, ancak doktorlar yarına kadar hastanede müşahade altında tutulması gerektiğini söylediler. Tamamen stresten kaynaklanan bir durummuş. Şu an için korkulacak bir şey yok" dedi.
RESMİ AÇIKLAMA
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Arda'nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında stres ve yorgunluğa bağlı fenalaştığı belirtilerek, ''İlk müdahalesi hastaneye gitmeden yapılan futbolcumuza hastanede herhangi bir müdahaleye gerek görülmemiştir. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz, bu gece Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde istirahat edecektir. Arda Turan, futbol takımımızın 19 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmana katılacaktır'' denildi.
Arda'nın neşesinin yerinde olduğu, hemen eve gitmek istediği ancak, tıbbi prosedürler gereği her ihtimale karşı sabaha kadar hastanede kalacağı bildirildi.
Bu arada, Arda'yı hastanede Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcu Hasan Şaş, Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür'ün ziyaret ettiği kaydedildi.
__
ya ardanın teklediği o anı gördüm benim kalp ritmim 130lara çıktı.
fena korktum.
Acil acil şifalar.. _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu.
[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,) |
|